Omlazení pleti

IPL fotorejuvenace je převratná technologie, která je v současnosti nejúspešnější neinvazivní způsob ošetření pleti s nízkým rizikem a bez pooperačních omezení.
Při této metodě se využívají 3 různé vlnové délky světla v průběhu jednoho ošetření. Díky tomu se dosahuje taková hloubka ošetření, jakou při běžném typu fotoomlazení nelze dosáhnout. Výsledkem je ošetření i té části dermy, kde se
nachází síť kolagenových a elastinových vláken. Po omlazovací kúře je pleť vláčnější a pevnější. Struktura pokožky se viditelně zlepší, vrásky se zjemní, rozšířené póry se redukují až o 60-70 % a snižuje se tvorba mazu. Tato metoda má velmi příznivý účinek na zesvětlení tmavých pigmentových skvrn a červených cévek, dochází tak k celkovému barevnému sjednocení pleti.

Bolestivé, nepříjemné a invazivní zákroky již nejsou v oblasti moderní estetické medicíny. Fotorejuvenace (fotoomlazení) představuje bezpečné a bezbolestné ošetření pleti, které dokáže pokožku regenerovat a omladit.

Stárnutí kůže

V době narození je naše pokožka pružná a jemná. Jak stárneme, začnou se nám dělat vrásky zejména v okolí obličeje důsledkem toho, že pokožka ztrácí svou přirozenou schopnost hydratace, zpomaluje se obnova buněk a pleť ztrácí elasticitu. Další faktory způsobující stárnutí pleti: zdravotní problémy, pasivní i aktivní kouření, prohřešky ve výživě, psychologické faktory, stres, životní prostředí (např. znečištění).

Jak to funguje fotorejuvenace obličeje?

Principem fotoomlazení je fototermolýza.  Fototermolýza je metoda, při které impuls IPL – speciálně vygenerovaného intenzivního pulzního světla – proniká pokožkou a mění se na teplo. Při fotorejuvenaci dochází k okamžitému povzbuzení a aktivizaci buněčné činnosti, a tím i tvorbě nových kolagenových (bílkovina, která zodpovídá za elasticitu pokožky) vláken.

Výhody fotoomlazení pleti metodou IPL

  • Dlouhodobé výsledky!
  • Bezbolestný, neinvazní způsob. Ošetření je vhodné pro muže a ženy
  • Zpevňování kůže a postupné vyhlazení vrásek o 40-60 %
  • Nastartování tvorby nových kolagenových a elastinových vláken
  • Hloubková regenerace kůže a rozjasnění unavené pleti

Pro dosažení nejlepších výsledků doporučujeme cca 6 ošetření v intervalu 2-4 týdnů.

Základní ceník za ošetření:

Partie těla Cena za ošetření
Obličej 900 Kč
Obličej + krk 1100 Kč
Dekolt + krk 1200 Kč
Obličej + dekolt + krk 1500 Kč
Lokálně od 500 Kč